Er du en kunstner, eller kjenner du noen som er det?

Galleri Umber ønsker å komme i kontakt med kunstnere som fortjener å bli sett men som kanskje ikke har funnet de rette kanalene.
Vi ønsker å tilby en verden av uttrykk, og inntrykk, til alle kunstelskere der ute.

Vi vil tilby alt fra originalarbeider, nummererte og signerte kunsttrykk av høy kvalitet, til et eget segment for trykk av diverse kunstverk til lavere priser.

Vi tar løpende i mot henvendelser fra kunstnere i alle sjangere. Hos oss er det ikke tidligere utdanning eller eksponering som teller. Vi setter talentet i fokus.

Prosessen

Galleri Umber tar i mot arbeider og porteføljer fra kunstnere i alle sjangere til fortløpende vurdering. Vi ønsker kun å tilby den aller høyeste kvalitet på tvers av uttrykk.

Vi går grundig gjennom hver enkelt henvendelse og portefølje. Vi ser etter arbeider som komplementerer de ulike kategoriene kunst vi ønsker i galleriet, samt en god miks av ulike uttrykk som skal ha noe for «alle og en hver». Om vi velger ut en kunstner vil de bli kontaktet av oss fortløpende med et tilbud om å bli en Umber kunstner. Vi vil innhente informasjon til en utfyllende kunstnerprofil, billedmateriale og andre elementer som får kunstneren til å fremstå på en best mulig måte. Vi ser etter originalitet, talent, glød og kreativitet. Ikke etter hvor mange separatutstillinger du har hatt, om du har gått de «rette» skolene eller om du er bekjent av noen med innflytelse i dagens kunstnersamfunn.

Sammen med den enkelte kunstner avtaler vi hvilke kunstverk som skal eksponeres, på hvilke medium og opplag. Vi gjør en skriftlig avtale med vedkommende på de vilkår vi kommer til enighet om. Dette er en trygghet for kunstneren og for Galleri UMBER.

Skulle du ikke få tilbud om å bli en Umber kunster, fortvil ikke. Hver enkelt blir kontaktet med våre tanker og avgjørelse, samt konstruktiv tilbakemelding, råd og tips for å evt. bli vurdert på ny ved en senere anledning.

Er du selvkritisk, aldri synes noe blir godt nok og har skrotet fler arbeider enn du har spart på? Ja da er det en god sjans for at det er nettopp deg vi søker etter.

Slik gjør du

Under her på siden finner du et skjema. Her fyller du inn all informasjonen vi spør etter for å bli kontaktet av oss.

Om du har en portefølje på nett så skriv gjerne webadressen til denne inn i feltet for det. Skulle du ikke ha en portefølje på nett kan du sende oss noen eksempler på arbeidene dine som vedlegg. Her ønsker vi fortrinnsvis at bildene samles i en pdf slik at det blir mer letthåndterlig for oss å gå gjennom og arkivere det i våre systemer.

Skriv noe om deg selv som person, kunster, din prosess og dine inspirasjonskilder i hverdagen i feltet for dette. her ønsker vi å danne oss et bilde av hvem du er, hvordan du er og hva du står for som en individuell kunstner.

Send så inn skjemaet til oss og du vil få en tilbakemelding av oss uavhengig av utfallet. Vi besvarer henvendelsene vi mottar fortløpende, men du må påregne noe ventetid da pågangen er varierende i mengde.

 


OriginalKunsttrykkGiclée