Bli UMBER forhandler

Våre produkter selges gjennom utvalgte forhandlere. Dersom du er forhandler og tror at våre produkter kan passe inn i din forretning, vennligst kontakt oss på engros@umber.no. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.
Vi tilbyr gode avtaler, et stadig voksende sortiment og unike løsninger for butikker som ønsker å forhandle våre produkter. Skreddersydde leveranser, design-by-request, begrensede opplag og mer er noen av muligheten du vil ha godene av som UMBER forhandler.

Om våre produkter

Per i dag består vårt hovedsortiment av kunstplakater (ArtPosters) i et voksende utvalg kategorier og uttrykk. ArtPosters er tilgjengelig i de størrelser oppgitt i vår nettbutikk. Vi vil i enkelte tilfeller kunne levere andre formater etter avtale. Flere produkter blir fortløpende tilgjengelige, som f.eks. Postkort, ArtCards og GiftCards ( Bursdags -og blomsterkort ). Alle ferdig designede produkter er tilgjengelige i nettbutikken.

Forhandlertype

Vi har valgt å segmentere vår engrosavdelingfor å bedre kunne tilby de riktige avtalene og serve dere som våre forhandlere på best mulig måte.
Innenfor ordinært forhandlersegment har vi valgt å seksjonere det opp i forhandler og kjede. Dette gir oss en bedre oversikt over hvordan vi på best mulig måte tilpasser for dere som forhandler, om dere har en enkelt butikk eller om dere administrerer flere butikker i en kjede.
Vi streber etter å tilrettelegge på best mulig måte for dere som våre verdsatte forhandlere. Av den tid vi har egen design & markedsføringsavdelig kan vi bidra med at dere på best mulig måte får anpasset våre produkter inn i deres eksisterende butikk. Vi kan også være behjelpelige med ytterligere tilpassninger, markedsføring og design om dette skulle være ønskelig.
Vårt hovedfokus er at dere og deres kunder skal få en positiv opplevelse som bidrar til økt handlefrekvens og gode tilbakemeldinger lokalt og i sosiale medier.

Kontakt oss

Om dere ønsker mer informasjon eller ønsker å ta kontakt direkte for å iverksette en forhandleravtale så kan dere sende oss en e-post på engros@umber.no eller benytte skjema under her på siden. Vi ser frem til å høre fra dere.