Logo & Branding

Måten en bedrift gir seg til syne utad mot sine kunder. Logoen er ofte i tillegg til navnet det som gir et rykte og godt navn som kundene forholder seg til. Noen har et minneverdig navn, noen en minneverdig logo og noen begge deler.

For enkelte er det tradisjoner som ligger til grunn for logoen og hvordan de fremstår utad, for andre er det et friskt og nytt uttrykk kunder skal kunne forholde seg til.

Uansett hvordan tankene, ideene og ønskene er rundt hvordan dere fremstår visuelt er vi i UMBER Reklamebyrå AS her for å bistå i hver enkelt del av prosessen sammen med dere.

Maskot.no

Design og utvikling av ny logo for en nye nettside og profil for selskapet Maskot.no.

Logoen er ment å lekent men tydelig illustrere deres virksomhetsområde. Tydelig gjennkjennbarhet var et av nøkkelpunktene i designprosessen.

Opphavsbeskyttet 2024 ©

PORS Entreprenør AS

Logo for Porsgrunnsbedriften Pors Entreprenør. I samråd med kunde har vi utviklet og designet en logo og profil som etterkommer alle bruksområder innen deres forretningsområde og de underliggende tankene bak deres driftsmodell.

Opphavsbeskyttet 2024 ©

TheOne

Logo for den veldedige organisasjonen TheONE. Logoen og det generelle uttrykket var alltid ment å fremkomme tydelig og enkelt uten komplikasjoner.

Det ble designet en fullstendig profil for organsisasjonen og alle dens virksomhetsområder.

Opphavsbeskyttet 2024 ©

Gjeddejeger

Viser her til to ulike uttrykk logoer vi designet for bruksområdene; almenn bruk og kun for nettside. Det finnes også et knippe andre tilpassede logoer for ulike bruksretninger innad i Gjeddejeger.

Uttrykkene er ment å skille klart hvilket medie du befinner deg på.

Opphavsbeskyttet 2024 ©

Omvendt Julenisse

Logo for den veldedige organisasjonen Omvendt Julenisse. Logoen er designet for å være klar og tydelig, enkel i formspråket og informativ.

Sammen med hovedlogoen benyttes også en illustrasjon av selveste julenissen

Opphavsbeskyttet 2024 ©

Stressman Engineering

Logo og grafisk uttrykk for en Norsk gründer innen teknologiske beregningsmodeller innen industri sektoren. Logoen er en videreutvilking av tidligere elementer benyttet, men i ny og modernisert drakt.

Opphavsbeskyttet 2024 ©

Screen-Sight

Logo for en Norsk gründerutvikler for tekniske hjelpemidler innen mobil og telecom.

Opphavsbeskyttet 2024 ©

Novasolo

Ved fornyelse av sitt uttrykk designet vi et standsmessig uttrykk for møbelforretningen Novasolo.

I uttrykket har vi laget en todelt logo med et navnetrekk og et pictogram. Navnetrekket gir et high-end uttrykk i seg selv ved bruk av spesialdesignede serif bokstaver. Pictogrammet har vi samlet uttrykk fra tilhodssted, bransje og navnetrekk med en Royal tilnærming fra opprinnelig eierskap sine røtter.

Opphavsbeskyttet 2024 ©

Bilde av et trestempel med logoen til Gulset Ungdomsskole, stemplet på papiret den ligger på.

Gulset Ungdomsskole

Logo for Gulset Ungdomsskole. Utviklet i samarbeid med skolens ledelse og elever. Denne logoen var en av 3 forslag elevene stemte frem som sin skole’s nye logo.

Det ble utviklet en fullverdig profil under Skien Kommune sine retningslinjer med en rekke støtte elementer og illustrasjoner.

Opphavsbeskyttet 2024 ©

NorBunkring

Ny logo for en tradisjonsrik bedrift som leverer båtutstyr, fiskeutstyr, drivstoff og mye mer.

Her har vi laget et oppdatert uttrykk med røtter i tradisjoner.

Opphavsbeskyttet 2024 ©

Informedia

Logo for Informedia. [Personlig Portefølje Expo]

Opphavsbeskyttet 2024 ©