Bli synlig med markedsmateriell og trykksaker

Vi hjelper små og store selskaper med alt de måtte trenge av markedsmateriell for profilering og trykksaker i alle varianter.

Visualiser ideene deres

Innovasjoner, høy kvalitet, pålitelighet, bærekraftig produksjon og nye teknologier er store skritt mot suksessen til et selskap. Men for å kunne markedsføre disse ideene bør de presenteres på en attraktiv og tidsriktig måte. Dette er den eneste måten for en leverandør å skille seg ut fra konkurrentene.

Storformat

En av mange måter å synes i terrenget på er å benytte seg av profilering på storformat. Alt fra mindre bannere til store, fasadedekkende bannere. Flagg, rollups, messevegger og mye mer er en del av hva man kan benytte for å synliggjøre seg for kundene sine

Bildekor, fasade og interiør

De fleste bedrifter benytter seg av kjøretøy, og bilen er noe av den beste, rullende reklamen du kan benytte deg av. Folie med og uten trykk kan prege alt fra da bilen til vegger og detaljer i butikken eller kontorlandskapet. Vår fantastiske samarbeidspartner, Profil Reklame AS bidrar med å levere førsteklasses produkter til våre kunder.

Trykksaker

Om du kun har behov for visittkort eller om du ønsker å brande alle trykte flater bedriften din benytter så er vi klare til å ta utfordringen. Om du skal starte med matservering og trenger takeaway esker med trykk eller et bryggeri som trenger glassbrikker. Ja det aller meste kan profileres og ikke vær redd for å ta det et skritt lenger enn konkurrentene deres. Det kan lønne seg.

Profilering og gaveartikler

Kaffekopper til kontoret med logoen deres på? Profilerte arbeidsklær? Eksklusive gavesett til høyt verdsatte kunder? Festlige giveaway gimmiker til bruk i btikk og på messer? Ja om du kan tenke tanken så kan vi mest sannsynlig levere det dere ønsker.

Komplette løsninger

Vi kan levere komplette løsninger for eksponering av dine prosjekter. Har du behov for en interaktiv nettside for å selge produkter, kataloger eller display stands for messer eller kontorene deres, kontormateriell med trykk, illustrasjoner og 3D Visualiseringer eller bildekor, så kan vi tilby alt dette og mye mer. Vi ser frem til å høre fra dere.