Markedsmateriell & Trykksaker

Markedsmateriell og trykksaker er noe enhver bedrift har nytte av i en eller annen variant.

De aller fleste benytter seg av visittkort i sine bedrifter, det blir gjerne noen konvolutter eller brevark med logo på, kanskje en rollup eller et messedisplay til samlinger, messer og stands eller giveaways til kunder.

Det er et hav av materiell og trykksaker å velge mellom, og vi kan hjelpe dere med å designe, trykke og finne ut av hva som passer deres bedrift best.

Maskot.no

Design og utvikling av ny logo for en nye nettside og profil for selskapet Maskot.no.

Logoen er ment å lekent men tydelig illustrere deres virksomhetsområde. Tydelig gjennkjennbarhet var et av nøkkelpunktene i designprosessen.

Opphavsbeskyttet 2022 ©

PORS Entreprenør AS

Logo for Porsgrunnsbedriften Pors Entreprenør. I samråd med kunde har vi utviklet og designet en logo og profil som etterkommer alle bruksområder innen deres forretningsområde og de underliggende tankene bak deres driftsmodell.

Opphavsbeskyttet 2022 ©

TheOne

Logo for den veldedige organisasjonen TheONE. Logoen og det generelle uttrykket var alltid ment å fremkomme tydelig og enkelt uten komplikasjoner.

Det ble designet en fullstendig profil for organsisasjonen og alle dens virksomhetsområder.

Opphavsbeskyttet 2022 ©

Gjeddejeger

Viser her til to ulike uttrykk logoer vi designet for bruksområdene; almenn bruk og kun for nettside. Det finnes også et knippe andre tilpassede logoer for ulike bruksretninger innad i Gjeddejeger.

Uttrykkene er ment å skille klart hvilket medie du befinner deg på.

Opphavsbeskyttet 2022 ©

En hvit utfoldet t-skjorte med sort gjeddejeger trykk på bryst, og en sort sammenbrettet t-skjorte med hvit gjeddejeger logo på bryst.

Omvendt Julenisse

Logo for den veldedige organisasjonen Omvendt Julenisse. Logoen er designet for å være klar og tydelig, enkel i formspråket og informativ.

Sammen med hovedlogoen benyttes også en illustrasjon av selveste julenissen

Opphavsbeskyttet 2022 ©

Stressman Engineering

Logo og grafisk uttrykk for en Norsk gründer innen teknologiske beregningsmodeller innen industri sektoren. Logoen er en videreutvilking av tidligere elementer benyttet, men i ny og modernisert drakt.

Opphavsbeskyttet 2022 ©

Jula Norge

Informasjonsposter under Covid-19 pandemien.

Opphavsbeskyttet 2022 ©

Novasolo

Ved fornyelse av sitt uttrykk designet vi et standsmessig uttrykk for møbelforretningen Novasolo.

I uttrykket har vi laget en todelt logo med et navnetrekk og et pictogram. Navnetrekket gir et high-end uttrykk i seg selv ved bruk av spesialdesignede serif bokstaver. Pictogrammet har vi samlet uttrykk fra tilhodssted, bransje og navnetrekk med en Royal tilnærming fra opprinnelig eierskap sine røtter.

Opphavsbeskyttet 2022 ©

Bilde av et trestempel med logoen til Gulset Ungdomsskole, stemplet på papiret den ligger på.

Gulset Ungdomsskole

Logo for Gulset Ungdomsskole. Utviklet i samarbeid med skolens ledelse og elever. Denne logoen var en av 3 forslag elevene stemte frem som sin skole’s nye logo.

Det ble utviklet en fullverdig profil under Skien Kommune sine retningslinjer med en rekke støtte elementer og illustrasjoner.

Opphavsbeskyttet 2022 ©