Profil Reklame AS

Nettside for Profil Reklame AS. En enkel og ryddig nettside for å nå ut til akuelle kunder. Nettsiden er basert på rammeverket WordPress for å gjøre det enkelt å vedlikeholde sidene i fremtiden.

Gå til nettsiden

Maskot.no

Design og utvikling av nettside for Maskot.no. Maskot.no er en avdeling i Chic Modellsøm. som designer og produserer maskoter på bestilling. Nettsiden ble laget for å vedlikeholdes av kunden selv.

Rammeverket er laget på WordPress, da denne løsningen er enkel å lære å vedlikeholde for kunden.

gå til nettsiden

PORS Entreprenør AS

Nettside for PORS Entreprenør AS. En enkel og ryddig nettside for å nå ut til akuelle kunder. Nettsiden er basert på rammeverket WordPress for å gjøre det enkelt å vedlikeholde sidene i fremtiden.

UMBER Reklamebyrå AS har også satt opp og vedlikeholder sammen med kunden sosiale medier på aktuelle platformer som Facebook.

Gå til nettsiden

TheOne

Tidligere nettside for den veldedige organisasjonen TheONE. Nettsiden var lagt opp for å romme en hel organisasjon i vekst, å hadde løsninger for å etterkomme alt fra medlemmer til nettbutikk.

Dessverre er ikke organisasjonen lenger i drift.

Gjeddejeger

Nettside og nettbutikk løsning for Team Gjeddejeger. Med basis i en årlig fiskekonkurranse dannet det seg en bevegelse som gjorde at det var på sin plass å designe en nettside som kunne romme alle engasjerte og følgere.

I tillegg til mye aktuell informasjon er det også lagt opp til en markedsplass for etablerte og uavhengige leverandører av fiskeutsyr og tilbehør.

Sidene er basert på WordPress platform med WooCommerce som nettbutikk løsning.

Gå til nettsiden
Bilde av nettsiden til Omvendt Julenisse på skjermen til en iMac

Omvendt Julenisse

Tidligere nettside for den veldedige organisasjonen Omvendt Julenisse. Nettsiden ble lagt opp for å romme en hel organisasjon i vekst, å hadde løsninger for å etterkomme flere avdelinger og logistikken arbeidet deres medfører.

I rammeverket som er WordPress lå det løsning for å behandle søknader om bistand som skjermer sensitiv informasjon og la til rette for all logistikk med mottak, pakking og utkjøring.