UMBER AS

UMBER AS leverer høykvalitets ArtPosters for enhver smak, til ethvert bruk og med mengder originale uttrykk. RAW UMBER DesignStudio er vårt interne design studio som produserer majoritet av innhold i nettbutikken. Et Norsk designteam designer, maler, illustrerer, fotograferer og kvalitetssikrer hver ArtPoster som legges inn i nettbutikken.

RAW UMBER DesignStudio  leverer også design, web og markedsføringstjenester m.m. til bedrifter utenfor UMBER AS.

UMBER AS lever til sluttkunder såvel som til forretninger, skoler, interiørdesignere m.m. Vi har skreddersydde løsninger for et hvert segment av våre kundegrupper. Våre engros seksjon finner du mer informasjon om under «engros» menyen i bunn av siden.

UMBER AS er opptatt av bærekraft i vår forretningsplan og drift. Vi velger bevisst å benytte Norske leverandører på alle tjenester der hvor dette lar seg gjøre. Vi ønsker å kunne være et av leddene som tilfører Norsk næringsvirksomhet økonomisk soliditet samt nye og trygge arbeidsplasser i vårt langstrakte land. Les mer om bærekraft her.

UMBER Brands

UMBER AS består av en rekke merkevarer ( Brands ) som til sammen utgjør kjernen av vår virksomhet. Merkevarene skal tydelig skille hvilken enhet som er ansvarlig for hva, som igjen hjelper våre kunder å finne, velge og ta kontakt med rett enhet ved behov.
Våre brands er: