ProfilManual

ProfilManual er en nettjeneste levert av UMBER Reklamebyrå AS. Nettsiden har som mål å fortløpende inneha en så rik database som mulig over Norske logoer og profilmanualer. En database som kommer alle byråer, aviser og andre som skal benytte verifiserte logoer i markedsføring til gode.

UMBER Reklamebyrå AS sine kunder får automatisk implementert sine logoer og profilmanualer på siden.

Kostnaden er marginal med tanke på det man får igjen for å ha alt på en plass og tilgjengelig for almennheten. Du kan velge mellom gratis nedlastning eller nedlasting for en kostnad. Alle nedlastinger registreres i.h.t opphavsbeskyttet bruk.

Upload Image...

Problemstillingen uten ProfilManual

Et typisk scenarie er:

Rørlegger Hansen skal fornye sitt gamle fasadeskilt etter at det har blitt slitt over årenes løp. Nåværende Daglig Leder tar kontakt med en skiltmaker som gjerne tar oppdraget, men de trenger logoen i vektorisert format.

Daglig Leder spør en av de ansatte som har jobbet der lengst om han vet om de har noe slikt liggende en plass. Den ansatte aner ikke, å nåværende leder ringer tidligere leder for å høre om det samme. Tidligere leder sier han fikk noen filer en gang, men trodde de kanskje lå på en gammel pc.

Rådløs etter ikke å finne filene så søker lederen opp de som laget skiltet sist, men det selskapet er ikke lenger i drift.

Det hele ender så opp med at leder må få skiltmakeren til å gjenskape logoen basert på logoen på et gammelt brevark. Det tilkommer da en ekstra kostnad som i utgangspunktet kunne vært ungått, samt all tiden som gikk med på å forsøke å spore opp logoen.

Sannsynligheten for at samme scenarie gjentar seg i fremtiden er her også tilstede.

Løsningen med ProfilManual

Samme scenarie:

Rørlegger Hansen skal fornye sitt gamle fasadeskilt etter at det har blitt slitt over årenes løp. Nåværende Daglig Leder tar kontakt med en skiltmaker som gjerne tar oppdraget, men de trenger logoen i vektorisert format.

Daglig Leder åpner sin nettleser og skriver inn www.profilmanual.no, logger så inn på sin brukerkonto, laster ned filen skiltmakeren trenger og sender så denne.

Så spør du kanskje;
Hvordan vet Daglig Leder hvor han skal gå, eller hva hvis han har glemt passordet osv?

Her får du svarene du trenger:

Spørsmål og svar

ProfilManual sender jevnlig ut informasjon til sine kunder via E-post. Da vi oppfordrer våre kunder til å benytte bedriftens hoved E-post ved avtaleinngåelse vil det meget sjeldent forekomme at bedriften ikke er oppdatert på hva de har liggende på ProfilManual.no

Som de fleste nettsider med innlogging i dag har også ProfilManual en «glemt passord» mulighet om dette skulle være tilfelle. Da blir en e-post sendt til adressen kontoen med opprettet med slik at passord kan fornyes.

Skulle det mot formodning være problemer med det er det bare å kontakte support på ProfilManual så løser vi det i løpet av kort tid.

ProfilManual sender jevnlig ut informasjon på E-post til alle sine kunder. Ved gjennomgang av bedriftens e-post vil det fort fremkomme hvilke tjenester de benytter på ProfilManual. Deretter er veien kort via support på nettsiden til å oppdrive eierskaps -og innloggingsinformasjon.

Upload Image...

prisoversikt

ProfilManual basis
Kr.39,- pr.mnd
Faktureres for 12 mnd. Priser er oppgitt eks.mva.
Logofiler i nedlastbart format. Inntil 5 logoer.
Profilmanual i nedlastbar pdf
Basis bedriftsinformasjon
1 Bruker
*
*
*
Bestill
profilmanual proff
Kr.119,- pr.mnd
Faktureres for 12 mnd. Priser er oppgitt eks.mva.
Logofiler i nedlastbart format. Ubegrenset
Logofiler i nedlastbart format med betalingsmuligheter. Ubegrenset
Profilmanual i nedlastbar pdf
Profilmanual i bladbar utgave
Utfyllende bedriftsinformasjon
Firmalogo
10 Brukere
Bestill